Infodag Groepsuitstappen Oost-Vlaanderen
  • Producten voor elk budget
  • Een langer leven voor spullen
  • Een kleinere afvalberg
  • Erkend maatwerkbedrijf

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Infodag Groepsuitstappen Oost-Vlaanderen

 Inspiratie voor groepsuitstappen in Oost-Vlaanderen

 
Schrijf je in voor de ontdekkingstochten van Toerisme Oost-Vlaanderen

Van 7 september t.e.m. 18 september ’21 organiseert Toerisme Oost-Vlaanderen 23 ontdekkingstochten, verspreid over de volledige provincie. Ervaar meteen zelf hoe leuk de uitstappen zijn en doe inspiratie op voor een dagje uit met familie, vrienden of vereniging. 23 zeer mooie programma’s zijn dus op jou aan het wachten. Omdat dit jaar het Meetjesland in de kijker staat, zijn er acht tochten doorheen deze groene regio. Verschillende brouwerijen, gidsen, kunstenaars en musea, maar ook een distilleerderij en een creatief atelier staan te popelen om jou een leuke voor- of namiddag te bezorgen. De 15 andere tochten brengen je naar kunst en ambachten in de Leiestreek, Rubens en ’t Ros Beiaard in Scheldeland, Art Deco en thee in Waasland, volksverhalen in de Vlaamse Ardennen. Voor ieder wat wils dus. Bovendien is alles inbegrepen, zowel toegang, busvervoer als middagmaal. Enkele tochten zijn al volzet, maar je kan nog deelnemen aan heel wat boeiende tochten. Let wel: de inschrijvingen voor de tochten in de eerste week worden algauw afgesloten. Er snel bij zijn is dus de boodschap.

Nog meer inspiratie op de digitale beurs Infodag Groepen XL

Nog meer inspiratie krijg je op de gratis digitale beurs met meer dan 40 groepsaanbieders. Van woensdag 22 t.e.m. zaterdag 25 september 2021 kan je in een persoonlijk gesprek met de groepsaanbieders alle tips krijgen voor een boeiende uitstap. Deelnemen is zeer eenvoudig. Je kiest de groepsaanbieders die je het meest interesseren en je kiest de uren die voor jou passen. Na een korte presentatie staat de groepsaanbieder klaar om op jouw vragen te antwoorden. Filmpjes geven de digitale beurs nog meer de sfeer van een echte beurs. Deelname is volledig gratis. Schrijf je op voorhand in op www.infodaggroepen.be.  

Alle informatie vind je op www.infodaggroepen.be, zowel het overzicht van de ontdekkingstochten, het overzicht van de standhouders, als de reservatiemogelijkheden.

Ontdek het aanbod van Viva Velo

Op vrijdag 24/9 geven we een infosessie over Viva Velo.