Corona

Coronamaatregelen

Ontdek hier de coronamaatregelen die gelden in de Meetjeslandse kringloopwinkels

Momenteel draait onze dienstverlening opnieuw op volle toeren.

Actuele dienstverlening

 • De Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem & Lievegem  zijn open.
 • De brengpunten in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem zijn open. Let op: het brengpunt in Lievegem is tijdelijk gesloten.
 • De gratis ophaaldienst is actief. Stuur een mail naar dispatching@kwmeetjesland.be voor een ophaling.
 • De geplande huis-aan-huisinzamelingen van kledij i.s.m. de lokale gemeentebesturen gaan gewoon door. Je vindt de data op onze website >
 • Viva Velo is open. Meer info over onze fietsverhuur en fietsherstel vind je op de website >    
 

Openingsuren

Om het aantal klanten zoveel mogelijk te spreiden, blijft de Kringloopwinkel in Eeklo tijdelijk doorlopend open van 10:00 tot 18:00, van dinsdag t.e.m. zaterdag. 

De andere Kringloopwinkels zijn open van dinsdag t.e.m. zaterdag:
 • 10:00 - 12:30
 • 13:30 - 18:00

Behalve Assenede, die is enkel open op dinsdag & zaterdag.

Coronamaatregelen

Uiteraard volgen wij voor en achter de schermen de huidige coronamaatregelen. We verzoeken al onze klanten vriendelijk om ze ook op te volgen. Alleen zo garanderen we onze veiligheid en kunnen we onze deuren hopelijk openhouden... Dus... Helpen jullie ons mee om alles veilig en vlot te laten verlopen?  

 • De gekende maatregelen gelden ook op onze parkings, aan onze brengpunten en in onze winkels (afstand houden, handen ontsmetten, mondmasker dragen...). 
 • Klanten mogen met twee winkelen, ook als ze niet onder hetzelfde dak wonen of niet tot elkaars knuffelcontact zijn. Kinderen tot en met 12 jaar of personen die begeleiding hebben, worden niet meegeteld.  
 • Er is een maximum aantal toegelaten klanten per winkel. We volgen dit op door iedereen een karretje/mandje te laten gebruiken. 
 • Betaal zoveel mogelijk met de kaart. Het is niet alleen veiliger maar zorgt ook voor kortere wachtrijen.
 • Heb je een afspraak met de gratis ophaaldienst? Volg dan goed de afspraken die je via mail meegedeeld worden.
 • Is het druk? Kom op een later moment terug... het kringlopen wordt dan nog zo leuk

Aan het woord

Aan het woord

“De diversiteit in mijn team is tegelijkertijd een uitdaging en een zegen. Het is verrijkend om daar elke dag mee aan de slag te gaan. Vast werk is zo belangrijk voor onze mensen. Als je hen dan ziet samenwerken en groeien, geeft dat tonnen energie.”
Krista - Instructeur Sorteerafdeling
“Ik ben blij dat ik na een hele moeilijke periode een kans kreeg in de Kringloopwinkel. Ik doe mijn werk graag en de sfeer onder de collega's is goed. ”
Anja - medewerker sorteerafdeling

Activiteiten

Nieuws

Infodag Groepsuitstappen Oost-Vlaanderen

Op zoek naar inspiratie voor een groepsuitstap in Oost-Vlaanderen? Neem dan deel aan de gratis digitale beurs van Toerisme Oost-Vlaanderen met meer dan 40 groepsaanbieders. Viva Velo is present op vrijdag 24/9.  

meer info

M-accent behaalt Qfor WSE kwaliteitslabel

Met veel trots pakt M-accent uit met het kwaliteitscertificaat Qfor WSE. Het bedrijf CertUp heeft onze organisatie grondig doorgelicht, en zowel Kringloopwinkels Meetjesland als ons fietsproject Viva Velo behaalden het certificaat.

meer info