Corona

Coronamaatregelen

Ontdek hier de coronamaatregelen die gelden in de Meetjeslandse kringloopwinkels

Momenteel kan je weer volle bak kringlopen!

Actuele dienstverlening

  • De Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem & Lievegem zijn open. Let op: de winkel in Assenede is enkel open op dinsdag en zaterdag.
  • De brengpunten in Eeklo, Aalter, Assenede & Maldegem zijn open. Let op: het brengpunt in Lievegem is tijdelijk gesloten.
  • De gratis ophaaldienst is actief. Stuur een mail naar dispatching@kwmeetjesland.be voor een ophaling. 
  • De geplande huis-aan-huisinzamelingen van kledij i.s.m. de lokale gemeentebesturen gaan gewoon door. Je vindt de data op onze website >
  • Viva Velo is actief. Meer info over onze fietsverhuur en fietsherstel vind je op de website >    
 

Coronamaatregelen

Uiteraard volgen wij voor en achter de schermen de huidige coronamaatregelen. We verzoeken al onze klanten vriendelijk om ze ook op te volgen. Alleen zo garanderen we onze veiligheid en kunnen we onze deuren hopelijk openhouden... Dus... Helpen jullie ons mee om alles veilig en vlot te laten verlopen?  

Aan het woord

Aan het woord

“De diversiteit in mijn team is tegelijkertijd een uitdaging en een zegen. Het is verrijkend om daar elke dag mee aan de slag te gaan. Vast werk is zo belangrijk voor onze mensen. Als je hen dan ziet samenwerken en groeien, geeft dat tonnen energie.”
Krista - Instructeur Sorteerafdeling
“Ik ben blij dat ik na een hele moeilijke periode een kans kreeg in de Kringloopwinkel. Ik doe mijn werk graag en de sfeer onder de collega's is goed. ”
Anja - medewerker sorteerafdeling

Activiteiten

Nieuws

Kringloopwinkel Eeklo & Assenede uitzonderlijk gesloten

Op zaterdag 23 en dinsdag 26 oktober zijn onze Kringloopwinkels en brengpunten in Eeklo en Assenede uitzonderlijk gesloten.

 

meer info

M-accent behaalt Qfor WSE kwaliteitslabel

Met veel trots pakt M-accent uit met het kwaliteitscertificaat Qfor WSE. Het bedrijf CertUp heeft onze organisatie grondig doorgelicht, en zowel Kringloopwinkels Meetjesland als ons fietsproject Viva Velo behaalden het certificaat.

meer info