Dag van de Kringloopwinkel
 • Producten voor elk budget
 • Een langer leven voor spullen
 • Een kleinere afvalberg
 • Erkend maatwerkbedrijf

Activiteiten

15/10/'22
dag van de kringloopwinkel
Terug naar activiteitenoverzicht

Dag van de Kringloopwinkel

Dag van de Kringloopwinkel, da's plezant tweedehands

Onder het motto 'voor ieder iets plezant tweedehands' nodigen we je uit op de Dag van de Kringloopwinkel. Je mag je op deze feestdag verwachten aan tal van verrassingen en extra veel kringloopgelukskes! 

Om optimaal van deze dag te genieten zijn al onze kringloopwinkels op 15 oktober doorlopend open van 10u tot 18u. Graag tot dan!

Stippel jouw dag uit

Onze medewerkers nodigen je graag uit voor de Dag van de Kringloopwinkel en loodsen je door het plezante programma.

Gratis kleding- en stijladvies

Straal in tweedehandskledij uit de kringloopwinkel! Wil je graag weten in welke kleuren je schittert of welke broek je nu op het lijf geschreven is? Laat je dan adviseren door kledingstyliste Chidia Ari. Zij gaat samen met jou op zoek naar de perfecte outfit binnen jouw kleurenpalet en stijl.

Waar & wanneer

DIY-beurs ‘creatief met kringloopgelukskes’

Benieuwd hoe je vondsten uit de kringloopwinkel kan omtoveren tot echt kringloopgelukskes? Onze medewerkers tonen zich van hun meest creatieve kant en inspireren je om zelf aan de slag te gaan: meubels pimpen of schilderen, leuke snoeppotjes of etagères maken... Heb je zelf ook ideeën? Laat het dan gerust weten.

Waar & wanneer

 • Maldegem: doorlopend van 10u tot 18u
 • De beurs bevindt zich in de ruimte achteraan (doorgang via de kringloopwinkel) 

Kinderparadijs

De kringloopwinkel in Aalter wordt op 15 oktober omgetoverd tot een kinderparadijs, met een springkasteel, popcorn, gratis kindergrime en extra veel speelgoed. En terwijl het jonge volkje zich uitleeft, kunnen de volwassenen rustig snuisteren in de winkel.

Waar & wanneer

 • Aalter: doorlopend van 10u tot 18u

Feestelijke opening vernieuwde winkel in Assenede

De kringloopwinkel in Assenede verdiende na 21 jaar een mooie make-over. Om de opening van de vernieuwde winkel te vieren met onze klanten en gevers, trakteren we op een gratis drankje en een hapje. Kom dus zeker eens langs om mee te vieren en het mooie aanbod te ontdekken.

Waar & wanneer

 • Assenede: doorlopend van 10u tot 18u
 • Om 10u is er een officieel openingsmoment en daarna is de winkel doorlopend open tot 18u.

Jobdag Eeklo

Wist je dat er momenteel zo’n 129 gelukmakers werken bij M-accent, de vzw achter onze vijf kringloopwinkels? En we zoeken nog altijd nieuwe collega’s, zowel maatwerkers als bij omkadering.

Iets voor jou? Kom dan naar onze jobdag op 15 oktober in Eeklo. Maak kennis met de werking achter het maatwerkbedrijf en krijg meer info over de jobs die we  aanbieden. Onze personeelsverantwoordelijke beantwoordt al je vragen en neemt je mee voor een blik achter de schermen.

Waar & wanneer

Cafetaria

Van al dat kringlopen krijg je dorst! Op de Dag van de Kringloopwinkel kun je in al onze winkels even bijkomen met een hapje en een drankje. Het aanbod verschilt per winkel maar in de kringloopbar in Eeklo zal er onder andere een grote wafelenbak zijn.

Waar & wanneer

 • Doorlopend van 10u tot 18u in al onze kringloopwinkels
 • Het aanbod verschilt per winkel